Record aantal QR-betalingen in 1 maand

Deze maand is het recordaantal van 1302 QR-betalingen in 1 maand gebroken. Een mooie mijlpaal. Met de mogelijkheid om via QR-code het havengeld te betalen willen we als havendienst het onze gasten zo makkelijk mogelijk maken om een bezoek te brengen aan Urk. Na aanlanding kunnen ze op deze manier vrij snel aan de codes voor toilet en WIFI komen zonder eerst te moeten wachten op een havenmeester.

Dankzij de vele betalingen via QR-code kunnen wij als havenmeesters onze gastheerrol blijven vervullen in een steeds drukker bezochte haven. Het is vaak passen en meten om iedere passant een goede plek te kunnen bieden. Daar richten wij dan primair onze aandacht op. Ook houden we op deze manier tijd voor een praatje om de gasten zo goed mogelijk te informeren over het mooie Urk.